Vissza

West Hungária Bau Kft.


West Hungária Bau Kft.
 

A West Hungária Bau Kft. jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú piacvezető építőipari vállalkozása. Székhelyünk Biatorbágyon található, ezenkívül Győrben és Budapesten is rendelkezünk fiókteleppel, illetve Pakson telephellyel.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően az ország egész területén végzünk szakipari kivitelezéseket az építőipar minden szegmensében, a műemlékek felújításától kezdve, az ipari, kereskedelmi és logisztikai létesítményeken át a sport-, oktatási-, és egészségügyi létesítményekig.


Hatékonyságunk növelése érdekében WHB Group néven cégcsoporttá bővültünk, az építőiparban betöltött meghatározó pozíciónkat a fővállalkozói és generálkivitelezői munkáink magas színvonalával vívtuk ki, melyben fontos szerepe van partnereinknek is.
Munkáink mércéje megrendelőink elégedettsége, a kivitelezések során elsődleges szempontunk minden esetben az ügyfeleink elvárásait maximálisan teljesíteni.

WHB csapata

Bár az ország négy pontján rendelkezünk telephellyel és az építkezések földrajzi elhelyezkedése is megosztja munkatársainkat, de ez csak a fizikai jelenlétet érinti, kollégáink szívben és lélekben egy igazán összetartó, erős, segítő csapatot alkotnak.
Cégvezetésünk kiemelt figyelmet fordít munkatársaink megtartására, az ideális munkahelyi körülmények megteremtésére, képzésekre, és a csapatépítésre.

Évente számos olyan rendezvényt tartunk, ahol az egyébként egymástól távol dolgozó kollégáknak lehetősége nyílik a találkozásra, közös élményekre. Ezeken a rendezvényeken túl munkatársaink évközben több alkalommal vehetnek részt képzéseken, szakmai programokon, konferenciákon. A cég életében fontos szerepet kap a dolgozók egészsége is, ennek érdekében magas minőségi egészségügyi szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

Munkatársaink elégedettségét belső felmérésekkel követjük nyomon, hogy évről - évre még kedvezőbb munkakörülményekkel vívjuk ki náluk a „Legjobb Munkahely” címet. 

Sikereink közösek, hisz együtt tudunk maradandót alkotni.

 

Amire büszkék vagyunk

Kimagasló szakmai tudásunknak és az alkotás iránti elkötelezettségünknek köszönhetően évről - évre nő azon munkáink száma, melyekre méltán büszkék lehetünk! 

Kiemelkedő referenciái között számos olyan, a budapesti városképet meghatározó épület és nagyléptékű vidéki fejlesztés található, melyek sorra gyűjtötték be a rangos szakmai elismeréseket.

Az ipari épületek mellett (BorgWarner csarnok) egészségügyi-, és oktatási intézmények (Széchenyi István Egyetem - Győr, Nemzeti Közszolgálati Egyetem - Budapest), irodaházak, luxusszállodák, fürdők és sportlétesítmények (FINA - Budapest, Puskás Stadion - Budapest) valamint ikonikus műemléképületek (Várkert Bazár, Operaház - Budapest) építési és rekonstrukciós munkáival alkotunk maradandót a jelen és a jövő számára. 
 

A West Hungária Bau Kft.-ről számokban:

Alapítás éve: 1997

Létszám: 271 fő

2021. évi nettó árbevétel: 82,977 Mrd Ft

2022. évi nettó árbevétel: 78,564 Mrd Ft