West Hungária Bau Kft.

West Hungária Bau Kft.
 

A West Hungária Bau Kft. jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú piacvezető építőipari vállalkozása. Székhelyünk Biatorbágyon található, ezenkívül Győrben és Budapesten is rendelkezünk fiókteleppel, illetve Pakson telephellyel.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően az ország egész területén végzünk szakipari kivitelezéseket az építőipar minden szegmensében, a műemlékek felújításától kezdve, az ipari, kereskedelmi és logisztikai létesítményeken át a sport-, oktatási-, és egészségügyi létesítményekig.

Tovább olvasom

Magyar Építő Zrt.

A társaságot a XIX. század végének iparfejlesztési hullámában, 1889-ben alapították. A hazai építőipar egyik legnagyobb múltú, meghatározó súlyú szereplője.

Az iparág élmezőnyébe tartozó társaság már több, mint 130 éve nyújt kiváló minőségű szolgáltatást, amely magában foglalja a mély- és magasépítőipar teljességét, mindezt fővállalkozói vagy generálkivitelezői minősítésben.

Tovább olvasom

PBM Mélyépítő Kft.

PBM Mélyépítő Kft.

A PBM Mélyépítő Kft. egy rendkívül dinamikusan fejlődő cég, mely professzionális hozzáállásának, precízen kivitelezett munkáinak köszönhetően meghatározó szereplővé vált a magyarországi piacon. A cég speciális mélyépítési technológiák széles skáláját felvonultatva áll a különböző megrendelői igények elé:

  • cölöpözés
  • jet grouting
  • horgonyzás
  • víztelenítés
  • projektmenedzsment, tanácsadás
  • műszaki előkészítés
  • Tevékenységét az alábbi területeken látja el:
  • mélyalapozás
  • műszaki előkészítés
  • projektmenedzsment
  • tanácsadás

Tovább olvasom

WHB Energy Zrt.

A WHB-csoport legfiatalabb tagjának létrehozásával megalakult WHB ENERGY Zrt. a modern energetikai piacot célozza meg.

Tovább olvasom

CLH Kft.

CLH Kft.

A CLH több mint 3 évtizedes fennállása alatt az építő- és szerelőipar egyik meghatározó tényezőjévé vált. Jól képzett szakembergárdája megbízható munkája, valamint forgalmazott termékeik közismerten kiváló minősége és széles választéka lehetővé teszi, hogy a cég képes az egyedi klímakészülékek telepítésétől az ipari- és kereskedelmi létesítmények komplex épületgépészeti rendszereinek létrehozására, melyet számos referenciája bizonyít.

Tovább olvasom

MISCHKE LAKATOS KFT.

MISCHKE LAKATOS KFT.

A MISCHKE LAKATOS KFT. 2003-ban alakult egy több évtizedes múltra visszatekintő acélszerkezetgyártó üzemből. A tapasztalt és kiváló szakemberekből álló csapat sok szép munkát tudhat magáénak Magyarországon és Ausztriában.

Tovább olvasom

WHB Elektro Kft.

A WHB Elektro Kft.-t a piaci igények hívták életre 2007-ben. A tulajdonosok azt tapasztalták, hogy szükséges a villanyszerelési piacra egy dinamikusan fejlődő és kellő szakértelemmel rendelkező rugalmas cég. A vállalkozás már az elejétől fogva több mint egy kivitelező cég, a profilba már a kezdeteknél szervesen beépült a tervezés mellé a kivitelezés is. A WHB Elektro Kft. Magyarországon és külföldön is bizonyította már szakértelmét és rátermettségét. Partnerei igényének hatására a 2016-os évtől új, kereskedelmi üzletággal bővült a cég profilja, melynek fő iránya az automatizálási termékek forgalmazása, de emellett portfóliójukban megtalálhatók az általános villanyszerelési anyagok is.

Tovább olvasom

Stukkó Kft.

A Stukkó Kft.-t 1991-ben magyarországi magánszemélyek alapították, a mai napig 100%-os magyar tulajdonban van. Fő tevékenysége a szakipari munkák körébe tartozó festő és burkoló munkák teljes skálája. Létszámát szakmailag felkészült, gyakorlott, agilis szakemberek optimális csapata alkotja. 20 éves tevékenysége során a cég elérte, hogy a festő- és burkoló munkák komplett kivitelezésében a saját létszámot foglalkoztató cégek között a piac egyik vezetőjévé vált.

Tovább olvasom

Fodor Kft.

A Fodor Kft.-t 1997-ben alapította Fodor Géza magánvállalkozásának utódjaként. Kezdetben a vállalkozás szárazépítési munkák kivitelezésével foglalkozott, amely gyorsan bővült teljeskörű belső szakipari generálkivitelezéssel.  A 2000-es évek elejétől magasépítési generálkivitelezési projekteket is megvalósított a cég, amely pár év eltelte és több sikeres projekt után a fő tevékenysége lett. Közben 2002-ben Paár Attila jelentős befolyással bíró üzletrészt vásárolt a cégben. Napjainkban Társaságuk a régió egyik meghatározó generálkivitelező cége és több kiemelkedő referenciával rendelkezik, amelyre méltán büszkék.

Tovább olvasom

TSPC

A TSPC Csoport Magyarország egyik vezető mérnökirodája, amely 2012 óta szállít megoldásokat generáltervezési szemlélettel, komplex látásmóddal és innovatív technológiai háttérrel. A cégcsoport azzal a céllal jött létre, hogy részmegoldások helyett teljeskörű szolgáltatást nyújtson megrendelőinek, végig kísérve őket projektjeikben az ötlettől a megvalósulásig. A TSPC Csoport a piacon egyedülálló módon egy cégcsoportba szervezte az építészeti és a mérnöki projektek szakembereit azzal a céllal, hogy gyors és hatékony munkaszervezéssel komplex szakértelmet biztosítson megrendelőinek és partnereinek.

Tovább olvasom