Kivitelezési munkáink során a kivételes minőséget és a munkavédelmi szabályok szigorú betartását tartjuk a legfontosabbnak.

Ezekre garanciát biztosítanak a már új szabvány szerinti MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015 minősítéseink. Cégünk rendelkezik  MSZ ISO 45001:2018 munkahelyi egészségvédelem és biztonság minősítéssel és MSZ ISO/IEC 27001:2013 szabvány szerint minősített információbiztonsági irányítási rendszert működtetünk. Rendelkezünk MSZ EN ISO 50001:2012 energiairányítási rendszerre vonatkozó minősítéssel, valamint MSZ ISO 55001:2015 vagyongazdálkodási irányítási rendszer minősítéssel. A hagyományos építőipari tevékenység mellett vállalkozunk a honvédelem és a NATO illetékességébe tartozó építészeti munkákra, rendelkezünk a Honvédelmi Minisztérium által kiadott már az új szabvány szerinti AQAP 2110:2016 minősítéssel, minősített NATO beszállítók vagyunk.

A West Hungária Bau Kft. a Nukleáris Építés-kivitelezésben is közreműködik, az MVM csoport, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. beszállítói vagyunk. Pakson telephellyel rendelkezünk, amelyben az MSZ EN ISO 3834-2:2006 szabvány szerint minősített hegesztőüzemet működtetünk. A Paksi Atomerőmű, valamint az RHK Nonprofit Kft. által kiadott nukleáris minősítésekkel rendelkezünk.

„A Nemzeti Biztonsági Felügyelet megadta a Teljeskörű Telephely Biztonsági Tanúsítványt mind a Nemzeti, EU, NATO  mind a Paksi Atomerőmű kapacitás fenntartással kapcsolatos tevékenységekre.

Székhelyünkön biztonsági terület kialakításával, akkreditálásával lehetővé tettük a papír alapú és az elektronikus minősített adatok őrzését, kezelését.”

Minősítéseink és integrált irányítási rendszerünk cégünk valamennyi tevékenységére és telephelyére kiterjesztettek, garantálva a folyamatosan ellenőrzött munkavégzést.