Vissza

Közös küldetés és kölcsönösség

2023-11-15 Hírek

Közös küldetés és kölcsönösség

2023. november 7-én újból megrendezésre került a Széchenyi István Egyetemen a Széchenyi Karrierbörze. Az esemény szervezői és résztvevői egy közös küldetés jegyében működtek együtt, hogy ne csupán a munkakeresés fázisában segítsék a résztvevőket, hanem, hogy lehetőséget teremtsenek olyan munkahelyek felfedezésére, ahol a sikeres pályafutás és anyagi stabilitás mellett a személyes és szakmai növekedés is elsődleges. A West Hungária Bau Kft. számára az egyetemmel kialakított szoros partnerség kiemelkedően fontos, és emiatt cégünk idén is részt vett az eseményen. Célunk nem csupán a megfelelő munkaerő kiválasztása, hanem az is, hogy segítsük és támogassuk a hallgatókat a tudatos karrierépítésben.

Az állásbörze lehetőséget kínált számunkra, hogy bemutathassuk vállalatunkat, a duális képzésünket, amelyet az egyetemmel együttműködve folytatunk, gyakornoki lehetőségeinket, és a pályakezdőknek elérhető munkalehetőségeinket. 

Számos értékes beszélgetés zajlott a rendezvényen, és úgy érezzük, hogy sikerült ösztönözni és inspirálni a fiatalokat a jövőjük tervezésében. A kitelepülésünk egyik kiemelkedő pontja volt a népszerű szerencsekerék játékunk, amely nagy érdeklődést váltott ki a résztvevők körében. Ez a játék nemcsak szórakoztató volt, hanem lehetőséget adott arra is, hogy ajándékokat nyerjenek a résztvevők. A szerencsekerék játék segített nekünk a diákokkal való kötetlen kapcsolatfelvételben és egy laza, barátságos légkör megteremtésében.

A Karrierbörze során kialakult kapcsolatok és élmények hosszú távon pozitív hatással lehetnek mind a cégünk, mind a hallgatók fejlődésére, és örömmel veszünk részt olyan rendezvényeken, amelyek lehetőséget teremtenek a kölcsönös növekedésre és a szakmai kapcsolatok elmélyítésére.

#whb #whbgroup #maradandótalkotunk #hr