Vissza

Miért jó a West Hungária Bau Kft-nél dolgozni?

2020-12-08 Hírek

Miért jó a West Hungária Bau Kft-nél dolgozni?

A kérdésre valószínűleg minden kollégánk mást válaszolna, de van néhány dolog, amiben mindenki biztosan egyetért. Büszkék vagyunk projektjeinkre, arra, hogy igazi csapatmunkával, igazi értéket teremtünk nap, mint nap. Kevesen mondhatják el magukról, hogy részt vehetnek olyan ikonikus projektekben, amilyen a sportéletnek a Puskás Aréna megépítése vagy a kultúrának a Budai Vár történelmi épületeinek rekonstrukciója jelent. Ezek a feladatok komoly szakértelmet és kemény munkát igényelnek, valódi összefogással. Csapatként küzdünk sikereinkért és csapatként is osztozunk bennük.

Büszkék vagyunk a sikereinkre és azok gyarapodására. Létszámunk több tényező mellett ennek köszönhetően is tud ilyen dinamikusan bővülni. Az elmúlt 5 évben a WHB Group dolgozóinak száma közel két és félszeresére nőtt. Így HR-es kollégáink sem szűkölködnek kihívásokban: évente közel 4000 önéletrajzot dolgoznak fel és 800 interjút bonyolítanak!

 

250-en vagyunk. Egy ekkora csapatot összetartani, főleg, hogy cégünk 5 különböző címen működik, és építkezéseink az ország számos pontján, a szélrózsa minden irányában zajlanak, nem könnyű feladat. Mégis, koherens és működő közösséget alkotunk, ezt bizonyítják a hagyományosan nagyon népszerű céges programjaink is – melyekből azonban sajnos idén nem sok jutott a járványhelyzet miatt. 

Cégvezetésünk munkavállalóink biztonságát tekinti elsődlegesnek, legyen szó akár az irodai környezetben, akár a terepen dolgozó kollégákról. 

 

Ez a gondolkodásmód a szervezeti kultúránk más területeit is érinti. Általánosan jellemző vezetésünk döntéseire, hogy a pillanat előnyénél a jövő fenntarthatóságát sokkal nagyobbra becsülik. A felelős gondolkodás pedig kiterjed a környezetvédelmi szempontok maximális figyelembevételére is. Nemcsak beruházásaink szintjén kezeljük természetesnek a zöld megoldások alkalmazását, de saját házunk táján is: például a nemrégiben elkészült paksi lakatosüzemünk esetében, melynek tetejére telepített napelemeink évi 70.000 kWh megújuló villamosenergiával szolgálják a létesítmény működését.

 

A zöld szemlélet kollégáink mindennapjainak is része, telephelyeinken szelektíven gyűjtjük a hulladékot, használtelem-gyűjtőket és mobiltelefon boxot is elhelyeztünk. Környezetünk védelme is olyan érték, melyért csapatszinten áldozunk.

Vállalati kultúránk fontos része az innovációra való törekvés is. Tudjuk, hogy az újító gondolkodást csak úgy várhatjuk el kollégáinktól, ha vezetésünk biztosítja az ehhez méltón korszerű körülményeket. Irodaházaink, ahogy számítógép- és eszközparkunk is, folyamatosan megújulnak, hogy a legvonzóbb és legmodernebb munkakörnyezettel inspirálhassuk kollégáinkat arra, hogy „maradandót alkossanak”. 

A folyamatos újító szándék viszont nem jelenti azt, hogy ne értékelnénk a „régit”. Humánerőforrás politikánk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy elismerjük azokat a kollégáinkat, akik cégünk gerincét adják. Azok a csapattagok, akik egy évtizednél is régebb óta velünk vannak, nemcsak tudásbázisunk és szakmai potenciálunk kialakításából vették ki részüket: szervezeti kultúránk, a fiatalokat oktató, tapasztalatot megosztó, támogató munkahelyi légkörünk is nagyban nekik köszönhető. Hálásak vagyunk nekik, mert miattuk ígérhetjük az új kollégáknak: nálunk lesz kitől tanulni!

Dolgozz velünk! Aktuális, betöltetlen pozícióinkat itt találod!