Vissza

Jónak lenni jó - Ismét segített a WHB

2021-10-01 CSR

Jónak lenni jó - Ismét segített a WHB

Szijjártó Éva koordinálásával évek óta rendszeresen útnak indul nyáron egy teherautó Erdélybe az adományaitokkal, hogy az ott élő rászoruló gyermekeken segítsünk. A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel Éva tavaly egy hazai intézményt választott, de egy év kihagyás után 2021.09.03-án ismét indultak az adományok Erdélybe, a Böjte Csaba Atya által támogatott két Gyermekotthonba, Petrozsenybe és Tusnádfürdőre. Mindkét otthonban 40-40 gyermek várta őket és az ajándék cipőket, konyhaeszközöket, ruhákat,-játékokat és persze a tartós élelmiszert. A gyerekeknek jutott még külön csokoládé és labda, sőt, mindenki választhatott személyes ajándékot is.

Hatalmas örömmel és szeretettel fogadták Éviéket, jó visszatérni hozzájuk!

A két gyermekotthon mellett volt most egy meglepetés hely is Székelyszentmihályon, ahol egy korábbi nevelt gyermekből azóta 3 gyerekes családanyává cseperedett anyuka él a gyerekekkel.

A WHB és főleg a győri emberek segítségével sikerült teljesen bebútorozni a kis otthonukat, sőt áramfejlesztőt is kaptak, mivel nyár óta áram nélkül voltak a 26 nm-es lakásukban.

Köszönjük, hogy ismét segítettetek jó pár gyermek életének jobbá tételében, jó érzés, hogy veletek nemcsak határon belül, hanem határon túl is tudjuk a gyermekeket támogatni.