WHB - WHB Élményváros

WHB ÉLMÉNYVÁROS


 

Építsünk együtt valami maradandót! Hétfőnként izgalmas játékra invitálunk benneteket, ahol közös építkezésbe kezdünk. Minden hét első napján reggel szavazással várunk Facebookon, ahol a Ti kezetekben van a döntés a város fejlődése kapcsán. Az építkezés alakulásával ezt az oldalt folyamatosan frissítjük.

Az elkövetkezendő 6 hónapban Veletek közösen építjük fel a 6 parcellából álló WHB Élményvárost. Az Élményváros alapköveit márciusban tettük le, ahol elsőként a lakóövezetben található épületegyüttesekre szavazhattatok.
 

12. heti szavazataitok alapján gyógyfürdőt építettünk 20:12 arányban. Az élményvárosban megépült gyógyfürdőhöz hasonló projekten már korábban is dolgozott a West Hungária Bau Kft. Cégünk végezte Lenti Termálfürdő bővítésének generálkivitelezési munkáit 2010. júniusa és októbere között.

 

13. heti szavazataitok alapján felszíni parkolólemezt alakítottunk ki 19:9 arányban. Tavaly került átadásra a Dr. Petz Lajos Parkolóház Győrben, ahol a WHB Group az ideiglenes parkoló és a belső parkoló generálkivitelezési munkáiért volt felelős. A megújult parkolóház összesen 560 gépjármű befogadására alkalmas, ami 201 kocsival több, mint korábban volt.

A WHB Élményváros lakóövezetében az általatok megszavazott épületek mellett még egy Hotel és egy Társasház is található, hogy az ideérkező vendégek kényelmét maximálisan kiszolgáljuk. Az Élményvárosban megépült hotelhez hasonló projektre már korábban is kapott megbízást a West Hungária Bau Kft., hiszen cégünk végezte a négy csillagos Hotel President átépítésének generálkivitelezési munkálatait, amely Budapest szívében, a történelmi negyed közepén helyezkedik el. Ugyancsak több éves tapasztalattal rendelkezünk társasházak építésében is, a WHB Group saját beruházású fejlesztése volt például a győri Újlak utcai társasház, ahol 73 lakást alakítottunk ki 4 különálló épülettömbben.


14. heti szavazás végeredménye döntetlen lett, ezért a WHB Élményvárosban Országházat és Lánchidat is építettünk. Mindkettő épület műemléki védelem alatt áll. Cégünk referenciái között számos hasonló különleges értékű épület található, például a Várkert Bazár, melynek tervezője, Ybl Miklós. Az ő nevéhez fűződik az Operaház is, amelynek jelenlegi korszerűsítése során a kivitelezést cégünk végzi.

Jövő heti szavazáson arról dönthettek, hogy dóm vagy templom épüljön fel Mini Magyarországunkon!